04 martie 2013

Se-ntâmpla în Suedia - 6

Acum nu am eu timp sa însir ciudateniile de care m-am lovit pe meleagurile suedeze, dar mi-a sarit o stire în ochi si nu pot sa ma abtin. Din ciclul: "Ba tu esti prost", am gasit o stire despre o familie care a primit un alt copil la maternitate. Bun, se mai întâmpla si în tari mai bananiere. Numai ca oamenii au plecat convinsi de doctor ca e progenitura lor, pe motiv ca, la nou-nascuti, se poate schimba culoarea parului si forma fetei, asa, peste noapte! Stirile de genul asta nu ma ajuta deloc sa scap de impresia de amatorism de care ma lovesc în tara asta.

2 comentarii:

  1. Ba, nu te supăra, te contrazic ! Ştiam io că nu am acelaşi sânge cu Costică, fochistul de locmotive cu abur şi a Mariţei, învăţătoare şi, ulterior, secretară de liceu...de fapt, după nobila-mi simţire, io aş fi frate cu Charles al Angliei, Gustav al lu' Suedia sau mai ştiu io ce rege. Bine, ar fi o problemă, io m-am născut ăn Mărăşeşti de Vrancea, nu cred c-or călcatără ăia prin aşa localitate, chiar dacă ea e cam istorică pen' poporul nost' ! da, io sper, poţi să ştii ?! Aşa că, nu te mai băga tu, da, se poate să-ţi schimbi în timp mecla şi calviţia după cine vrei tu să fie părinţii tăi! Dacă aflu că tata meu a fost Rotschild, o să cânt şi Hava Nagila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnu'sef, sa stii ca a existat un rege suedez, prin sec XVI-XVII care a pornit sa descopere Europa în sensul invers, s-a oprit si prin Moldova si a furat know-how-ul chiftelelor de la turci - ca d'aia suedezii au certitudinea ca-s ale lor. asa ca mai stii pacatele...???

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: