28 februarie 2012

Un potential primar scrie la redactie

Din ciclul: "scriu ca sa ma aflu in treaba", azi despre un ravas care a aterizat la mine in inbox. Se pare ca ma aflu pe lista de prietenari a domnului candidat la Primaria Bucurestiului. Simtindu-ma eu magulita si gidilata-n crestet, am zis sa-i fac nitica publicitate pe blog. Iata exemplu (bun? prost?) de campanie prin e-mailing:

" Stimati colaboratori, Dragi prieteni,
 
Mi-am anuntat candidatura la functia de Primar General al Bucurestiului la alegerile din iunie 2012. Programul este unul de bun simt: stopare a c heltuielilor inimaginabile ale primariei, confortul vietii locuitorilor in toate aspectele, o viziune in „a pune Bucurestiul pe harta”. Informatii despre persoana mea si despre campanie se gasesc pe pagina www.nicusordan.ro.
 
Mai important, aceasta candidatura reprezinta candidatura unui om din afara sistemului impotriva actualei clase politice. De aceea, miza este mult mai mare si ne priveste pe toti. Putem sa invingem impreuna sistemul, cu tot ce inseamna el, intr-o confruntare electorala?
 
Va invit sa va alaturati acestei campanii. Cum puteti sa ajutati:
  1. Retransmiteti acest e-mail listei dumneavoastra de cunoscuti
  2. Inscrieti-va pe pagina facebook https://www.facebook.com/pages/Nicu%C8%99or-Dan/230785173665770 si dati „Share” (nu „Like”) informatiilor pe care le difuzam
  3. Donati intr-unul din conturile indicate in pagina http://nicusordan.ro/donatii/
  4. Daca nu aveti buletin de Bucuresti sau viza de flotant, solicitati viza de flotant in saptamana 27 februarie – 2 martie, pentru a putea vota in iunie 2012. Detalii la http://www.romaniacurata.ro/sute-de-mii-de-bucuresteni-mai-au-doar-o-saptamana-pentru-a-putea-vota-2444.htm
  5. Completati chestionarul alaturat cu disponibilitatea dumneavoastra pentru activitati de voluntariat.
 
O prima intalnire direct a c u sustinatorii campaniei va avea loc duminica 11 martie de la ora 16 in gradina Green Hours, Calea Victoriei 120.
 
Putem castiga! In 1996 voluntarii Aliantei Civice au mers cu masinile lor prin judetele Romaniei si au convins milioane de cetateni sa voteze schimbarea. Noi trebuie s a c onvingem 200.000 de bucuresteni sa voteze impotriva actualei clase politice.
 
Va multumesc si va astept,
Nicusor Dan
 
PS: This e-mail, concerning my campaign for the position of General Mayor of Bucharest , is sent to all my e-mail contacts. I apologize to all my non-Romanian correspondents."
  

Daca v-a placut, votati-l! Da' daca o sa va dezamageasca pe parcurs, sa nu ziceti ca v-am pus eu sa-l votati. Ca habar n-am cine e si as fi tare curioasa sa stiu de pe lista carui prieten sau colaborator m-a agatat.

4 comentarii:

  1. Astept cu interes sa publici si mail-ul de la Irinel, dar mai ales cel de la Sanziana Buruiana. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ati auzit, stimati candidati?? aruncati cu mailuri in inboxu-mi, ca sa le public pe blog! poporu' votaretz vrea sa va cunoasca!

      Ștergere
  2. Ăla de la Sânziana Buruiană e la mine. Irinel nu scrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai atunci sa punem inbox de la inbox si sa pulbicam toate scrisorile. Irinel n-ajunge la masa, ca altfel ce-ar mai scrie el...

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: