02 decembrie 2011

Mesaj catre Unu

Se stie care. Doar ii numai unu.
Unuleeeee, ca tot esti in concediu, sterge, bre, si comentariile de la persoana ceea cu paduchi virtuali. Ca-n spate se gasesc linkuri catre blogul cel pacatos. Aidi rapidi, ca-mi fug cititorii, si asa nu-s multi. Poate asa sa scapi si alde mata de tingirea de pe coada si-o sa pot si eu intra sa fac comentarii pe blogu-ti.
Am incheiat transmisiunea in direct.

10 comentarii:

  1. care persoană, bre ?! fi-mi-ar blogu' de cap !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu zisesi de zimbiti va rog? nu e noryshor incriminata?

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) E lenesh dom`le.... dat si indicatii da nici un semn :P:P:P Nu ae timp (poate, ceea ce nu e exclus: acum am fost serios :P )
    Aida... daca vrei sa intri "safe" pe blog..... fa ca mine: intra de pe Explorer - nici urma de avertizari sau amenintari! Parol!

    RăspundețiȘtergere
  4. si asta chiar inseamna ca intru "safe" sau ca doar ignor avertizarile?? mi-e fricaaaaaa :((

    RăspundețiȘtergere
  5. Safe..... nu e Nimeni sa iti spuna Nimic la "intrare" ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimeni, te sfătuiesc să nu mă mai bârfeşti la prieteni...urâtule ! :)
    vezi buei, Aido, cum e în viaţă: primşeti omu'n baie şi -ţi mănâncă săpunul !!! io l-am adus pe nimeni pe la blogul tău şi acuma dă în mine !

    PS până la urmă, am văzut că nu a dat prea tare, aşa că-l iert !

    RăspundețiȘtergere
  8. stai, bre, aşea ! poi, o eliminai, de demult ! iar ea nu mi-a scris, neam, literă ! da' tu ştii cum e cu chestiile astea, insidioase...am păţit chiar ca-n vorba aia "bună ziua ţi-am dat, belea mi-am căpătat !"
    da', ca să nu rămâi ,de tot, supărată pe mine, uite, ia o adresă de văzut serialele care au rulat/rulează icişa, în Românica : vplay.ro. şşşşt, e o adresă secretă, nimeni nu o mai vede !!!
    nu de alta, da' înţeleg că vine iarna la voi, e din aia scurtă, nu ... şi tre' să ai cu ce să-ţi umpli timpul. iar eu, dacă google mă mai duce mult la extincţie, tre' să am şi io o ocupaţie...dacă nu mă mai lasă cu ăsta, alt blog nu deschid, neam !

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: