22 noiembrie 2010

Bucatarisme - 2

Din ciclul "retete suedeze de google traduse ", astazi am inteles sufleu cu sfecla mai mult roz decit rosie. Nemincat inca.

LE: Cu aproape divina inspiratie de la nasica, fara numar!

8 comentarii:

  1. fata, daca nu esti sigura, nu manca chestia aia!
    macar pentru alea trei seri de ti-am cititara jurnalul de calatorie si tot imi esti datoare!

    PS: vezi ca, in Romanica, in Botosani, din sfecla, nush daca culoarea are vreo importanta, se face o "beutura"..."samahoanca" se cheama...garanteaza orbirea si faptul ca, din om, devii leguma!

    PS2 iti dai seama ca reprezinti ceva pentru mine, daca m-au trecutara fiorii la gandul ca poti manca sufleu de sfecla rosie sau alba, si sa patesti ceva nasol! desi, pan' la urma, it's your choice !

    RăspundețiȘtergere
  2. unule, am 3 vorbe pentru tine: am mincat si sint in viata. na, ca ti-am dat si bonus:p

    RăspundețiȘtergere
  3. De aratat, arata bine, nimic de zis. M-ai facut sa ma gandesc la Lasagna acusica, in post. Ptiuuu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai opreste-te bre, ca ma complexezi:D Vezi cand o sa iei premiu de gospodina sa nu uiti sa zici ca multumesti lu nasa ta care te-a inspirat:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Eugen: sint calatoare si cu copil de hranit, deci ma pot abate de la regula postului... desi tare l-as mai tine:)

    nasico: haoleu, cum putui sa uit!!! bag completare urgent:D

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: