07 iunie 2020

ȘTIRI PE SCURT


foto wkp
După pandemie, mijloacele cunoscute de transport vor fi scoase din uz, nu tu tren, nu tu mătură, nu tu avion. Vor fi introduse Cochiliile Zburătoare, vezi foto. Ele sunt construite din cochilii de melc, deci superioare, și vor putea trasporta până la 50 de clienți pe cele mai depărtate planete, Marte, Jupiter, în cele mai îndepărtate ceva sau pe fundul mării, adică locuri din Universul nostru unde nu vor mai fi Rafila, Tătaru, Vela, Vosganian, Cristoiu, sau chiar Iohannis.

Viitorul primar general al Capitalei, doamna Dana Budeanu, a ajuns la concluzia că totul e o minciună. Că în adția publică locală se minte cu merele, cu educația sexuală, cu capătul tramvaiului 5, cu bunăstarea bucureștenilor, cu fustele scurte ale pesedistelor, cu absolut tot. Noul purtător de cuvânt al Bucureștiului, domnul Nicușor Dan, va raporta aceste nereguli la OMS.

Prăjitura The Last Temptation of PNL, aflată de vânzare la Parlament, 1 leu bucata, cu frișcă și sare, conține reglementări pentru salariile, pensiile, blocurile, parcurile, spitalele nesimițite și așa mai departe. Prăjitura cântărește o tonă și este pentru o singură persoană.

Toate concertele de jazz programate în România și anulate din cauza Covid 19, vor fi reprogramate. Pentru a se putea face economie, la toate va cânta Mircea Tiberian.

Miniștrii Tătaru, Vela și Odorheiul Secuiesc vor zugrăvi spitalele neconstruite din fonduri acceptabile luate de la grădințe, creșe, sport, și mine.

Mediocritatea Sentimentală promovată de România la Congresul Mondial al Mediocrilor din toată lumea. Ocazie cu care va rula în premieră pelicula românească regizată de Cristi Puiu, Odorheiul Secuiesc și domnul ăla cu scandalul, Bădulescu. Actori: Florin Piersic, Alexandru Repan și Odorheiul Secuiesc.

În volumul de proză scurtă 1001 nopți scrisă de Florica Ben Florica, la pagina 12 sunt descrise aventurile lui Nicușor Dan la candidatura pentru primăria unui oraș necunoscut. Dânsul s-a legat cu lanțuri de primăria localității neunocute, đe stadionul de fotbal și de cele ale fabricii de cărămidă cerând voturi în plus. Așa va fi și la București.

Bădulescu i-a adus lui Nicușor un dulap. Cu o ușă. Ideea era ca cel care nu vorbește la microfonul conferinței din Ghencea să stea în dulap. Pe rând. Idee nerespectată.

Sexul în școli. Geografia, istoria, limbile rusă,franceză și germană, chimia, sportul, tărășenia, incultura și algebra vor fi înlocuite cu lecții de sex. Nimeni nu va protesta și se va lua 10 pe linie mai ales la clasele mici, mijlocii și mari.

Mai deunăzi, primarul sector 5, Daniel Florea, a împărțit alimente locuitorilor din sector. Gest frumos. La alimente se găseau unt, tablă pentru alambicuri, marmeladă și ulei. Sacii cu alimente aveau și cultură în ei. Pe lângă alimente. Secția culturală din saci conțineau deci și cărți scrise de el. De exemplu, printre altele: Migrația agriculturii.

Agenția de Știri Călimara




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: