04 iunie 2020

Relansarea economică: CIPUL UNIVERSAL


Foto, Tina Cumva

În ani de răstrişte, când cutare cutare, şi locuitorii din Carpaţi o duceau foarte greu, românii au ştiut să relanseze economia şi să o ducă din nou foarte bine. Ca înaintea catastrofelor, când o duceau nu bine, ci senzaţional. Ca acum. Dăm câteva exemple. Când toată Europa era bătută de tâlhari, romani, triburi migratoare şi era urgie cum am văzut noi la Colectiv, ei bine, dacii au hotărât prin Burebista ăla al lor să nu mai cultive viţa de vie, ca să nu se mai bea. Dacii au înţeles mesajul regelui şi şi-au făcut creioane din ce-au găsit. Şi s-au apucat să scrie. Aşa a fost la vremea aia relansarea economică, pentru că prin cultură cutare cutare. În anii celui de-al doilea război mondial tot aşa. Europa era bătută de tâlhari, hitlerişti şi tot continentul era la pământ economic. Numai românii s-au trezit cel mai repede şi au început relansarea economică. Semnalul a fost dat de Vasile Roaită, sirena lui s-a auzit în toată Europa, şi credem că în toată lumea. De la semnal, românii s-au apucat să cultive partidul comunist mai întâi la oraşe şi tot aşa. Concluzie: întotdeauna românii au ştiut, au avut forţa interioară, mobilizerea liberă ca să surmonteze handicapurile unei catastrofe planetare. Foarte frumos.

Astăzi, în 2020, tot românii se vor relansa primii după pandemie. Prin inventarea CIPULUI UNIVERSAL. Vom explica mai jos avantajele unui asemenea super cip, ca să înţelegem că Bill Gates bate câmpii. So: CIPUL UNIVERSAL este galben, se poartă pe cap, nu necesită intervenţie chirurgicală. Vezi foto explicit ilustrat de o lucrătoare a Fabricii de Cipuri de la Bolintin Deal. Cipul se poartă deasupra capului, având un mâner cumva. Avantaje: Când eşti într-o vizită la amant şi stai cu capul pe pernă sau cine ştie nu e nevoie să-l porţi. Că nu ţi se transmit niciun fel de informaţii, corpul uman neoferind mari susprize, fiind la fel. Când ieşi afară, îţi pui CIPUL, pentru că spaţiul exterior geme de informaţii: Cioaca hilară cu Orban fumând, promovarea produselor româneşti, concedierile de la Renault pe fondul declarţiilor lui Orban că nu e aşa, şedinţele CSAŢ care nu fac decât să aprobe banii pentru armele americane, minciuna, că totu-i o minciună cu pensiie, alocaţiile, înălţimea munţilor, spălatul în ligheane colorate, faptele economice ale unor necunoscuţi plantaţi de teveuri pe câmpuri de roşii sau de ustoroi, falsa opoziţie a lui Tăriceanu, peştele românesc, cinematografia română, benzina de la pompă, raţele de pe Neajlov, rochiile mai scurte mai lungi şi Descripţio Moldaviae. CIPUL va fi foarte ieftin şi va fi exportat, cum altfel, în toată lumea. Deci numai avantaje, dragi cititori, enumerarea noastră neputând cuprinde toate avantajele obţinerii şi purtării unui asemenea dispozitiv pentru relansarea economiei. Pentru că vor mai fi catastrofe, cutremure, războaie şi-ţi va fi mai la îndemână să-ţi pui CIPUL şi să te relansezi. Excelent, bravo Bolintin, bravo România.


Foto, wkp

Peste ani, când primarul general al Capitalei, doamna Dana Budeanu, se va referi la CIPUL UNIVERSAL, va spune în faţa poporului bucureştean: Un pas mic pentru om dar unul mare pentru tabloul Doamna cu Cip Universal. Sau cam aşa ceva, care scoate în evidenţă calităţile poporului român.

D.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: