26 septembrie 2019

30 de preşedinţi

După 30 de ani de democraţie avem exact ce ne-am propus ca proiect de ţară: 30 de candidaţi la prezidenţiale. Doamnele din imagini se vor duce zilele astea în Parlamentul României ca să explice de ce toţi trebuie să câştige indiferent de numărul de voturi, pentru ca lucrurile să nu mai fie atât de greu sau de pas cu pas de făcut.


Foto, arhiva E.M.


Ia să vedem:

1. Preşedintele Educaţiei va merge din şcoală în şcoală pentru a proba trăinicia weceului din fundul curţii. Numai după aceea va da calificativul de cutare cutare.

2. Următorii cinci preşedinţi să stea numai la Bruxelles, ca să numere absenţele Rovanei Plumb.



3. Preşedintele Morilor de Vânt trebuie să ne propună mandat de mandat autostrăzi, intersecţii supraterane în Colentina şi Lizeanu, ouă mai mari, mai multe cărţi cu Iohannis, paharul de bere de trei litri, caiete şi albume de călătorii în judeţul de unde este preşedintele.


4. Următorii opt vor fi prim miniştri.

5. Ceilalţi până la 30 se vor apuca de proiectul de ţară al României. În care să fie prevăzut terenuri de fotbal, de oină şi nunţi, câte o catedrală a neamului în fiecare intersecţie a localităţilor din ţară, mai multă vată, cuie şi gropi.



Am fost asiguraţi că acest proiect legislativ cu 30 de preşedinţi va trece prin Parlament luni 30 sept 2019. Cu mici modificări. Doar, doar de vom rămâne agăţaţi de ultimul vagon al UE. Care însă, aflăm din surse, nu ne va lua cu el. Ne va lăsa cu fetele noastre din Caracal şi cu multe, multe minciuni.

D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: