22 august 2014

Buletin prezidenţial autohton

* Doamna Pălămidă Ioana Nimic, din oraşul Turda Vale, născută Pămătuf, de profesie medic amator, 55 de ani, blondă, cu picioarele, adică cu ambele picioare candidează la preşedinţia României în 2014 din partea oraşelor Turda, Napolact şi Tr Severin.
* Doamna Jet Frăsinescu, de profesie croitor de lux pentru PMP a fost desemnată să candideze la preşedinţia României în 2014, din partea oraşelor Tecuci, Russe şi Năvodari.
* Având un program electoral foarte simplu bazat pe cerere şi ofertă, doamna Cum Vasilescu Dorina, din judeţul Mehedinţi, sat Forever din Deal,de profesie argilar de cărămizi, s-a gândit să candideze la preşedinţia României în 2014 din partea SRI-ului local, a fermei zootehnice şi a bazei navale din oraşul Mihăileşti având un program electoral fascinant: fiecăruia după cum munceşte atâta i se fură.
* Domnul Nastratin Cel Mare din comuna Ţepeş, jud Hunedoara candidează la preşedinţia României 2014 având un program electoral demenţial:În fiecare casă câte o turtă dulce, în fiercare curte câte un hoţ, şi o evaziune fiscală permisivă.
* Domnul Cort Numeric Galaţi, din comuna Snagov, a fost desemnat să candideze la preşedinţia României 2014, de către primăria satului Obedeni, jud Giurgiu. Dânsul a câştigat alegerile de desemnare în urma programului electoral excelent: O găleată pentru fiecare. În ea nimic.
* Balerina Urlaţi Densuşianu în vârstă de 90 de ani, încă activă în barurile din Bucureşti, a fost desemnată să candideze la preşedinţia României ediţia 2014 de către câteva baruri din centrul vechi. Dânsa a declarat că va câştiga înaintea doamnei Macovei întrucât are un punct foarte atractiv în programul electoral: Ţării cât mai multe baruri.

Lista-i mai lungă, Agenţia noastră vă va ţine la curent.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: