08 aprilie 2013

Decât despre o bătrânică

Poveste: o bătrânică de 70 şi ceva de ani din Românica, locul exact n-are importanţă, a ademenit un ditamai bărbatul de 50 de ani să facă sex cu ea. * Până aici, toate bune. * Au mers la el. * Apartament două camere, chiloţi de schimb, uleiuri, parfumuri, aparate de masaj, dar a venit somnul. * Şi atunci tânăra bătrânică s-a îmbrăcat rapid, s-a şters ce s-a şters şi a şters-o cu toţi banii din casă. * Dar şi cu actele, şi cu laptopul, şi cu covorul şi aşa mai departe. * Surprinşi de ştire, am căutat-o pe bătrânică, pentru a merge la Festivalul Filmului Politic de la Bucureşti. * Bătrânica era cu un tip de 24 de ani, tocmai îl făcea. * Aşa că la festival m-am dus singur. * Mai întâi că am văzut un film argentinian, Copilărie furată, lung, cu câteva momente excelente de poezie între doi copii de 10 ani, fată şi băiat. * Fundalul luptei părinţilor lor, care voiau să-l dea jos pe Peron nu era atractiv, interesant, era plictisitor şi cu multe cântece. * Apoi am văzut Copiii lui Hitler, film german documentar, care se ocupă de odraslele lui Goering, Himller, Hoess, Goethe, Frank şi alţii. * Copilul luui Hoess, de exemplu, locuia gard în gard cu Auschwitzul şi n-a ştiut nimic. * Nu şi-a bănuit tatăl, şeful lagărului, care, după ce î-l pupa dimineaţa pe obraji la lăptic, se duce prin curte direct în mijocul cazanelor şi omora mii de oameni pe zi. * Un docu excelent, care nu-i face răspunzători pe copii de crimele părinţilor. * În gala de închidere a fost proiectat ultimul film al lui Robert Redford, Ai grijă cu cine stai sau cam aşa ceva. * Dacă vine pe ecrane, nu mergeţi, e foarte prost. * Lung şi prost, cu un Redford bătrân, aproape 80, urât, trist. * Horoscopul de astăzi zice că Leii o zăresc pe bătrânica de mai sus şi îi dau telefon. * Berbecii, Fecioarele, Săgetătorii, Scorpionii se întâlnesc cu bătrânica şi fac sex de mama focului. * Numai astăzi, între 2 şi 4. * Apoi, bătrânica rămâne liberă pentru Vărsători, Capricorni şi pentru plăcinte cu mere. * Şi v-am spus povestea şi aşa mai departe.

Denis.

2 comentarii:

  1. Doamne, am stat cu inima la gât...dar, la final, am răsuflat uşurat ! Balanţele n-au treabă cu bătrânica în cauză! Nope, pe noi ne-a uşurat clasa politică din Românica de toţi banii, speranţele şi alte părţi optimiste ale vieţii!
    Că venii vorba, nu ştii, Mengele nu-şi poate face un pic de timp pentru Băsescu, Ponta, Boc, Antonescu, Udrea sau Voiculescu ? Că,deh, e liber la ştiinţă ! Genetică îi spune, nu ?
    Mdea, aşa-s io, filozof, când sticla de rachiu e goală! "goală" făr'de nici o conotaţie sexuală ...

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: