25 noiembrie 2010

Pirtie la Malmö

Saptamina trecuta a fost doar o repetitie proasta, cu gura-casca in plus (gradele alea din termometru). Acum ninge de-a binelea, de doua zile, noroc ca nu se aseaza prea mult. Viscoleste pe alocuri. Malmöezii sint incintati de aceasta rara avis care cinta la ei in batatura o data pe cincinal. Eu m-am simtit si mai rau ca pe vremurile bune de la Bucuresti, cind asteptam cu drag autobuzul. In sensul ca (da' poate ca treaba asta se-ntimpla o data la o suta de ani si-a picat magareata pe mine) in statie fiind eu alaturi de o duzina de navetisti, trecu un autobuz fara macar sa se opreasca. Si mi-am adus aminte, cu drag, ca la Bucuresti se oprea autobuzul ala care trecea o data pe ora. Ne inghesuiam, ne injuram, ne pipaiam, da' intram cu totii la cutie. Zapada se prezenta, ieri, cam asa:
 
Later edit: Aeroportul din Copenhaga a fost inchis, fix in momentul in care se pregatea de decolare o sarja de brinza&vin&cirnatarii cu aterizare in bucatarie la subsemnata. Sta-v-ar in git!

4 comentarii:

  1. imi pare rau ca n-am oprit, nu stiam ca esti tu in statie !!!de fapt, UNDE-I FRANAAAAAAAAA ?????!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eram precisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. Blog cu iarba, papadii, corcoduse, liliac, bondari... Zambile pentru tovarasa-nvatatoare... Io stiam ca la voi iarna dureaza din noiembrie pâna-n noiembrie, ori a dat réchauffementu' climatic pe-acolo ?
    Sau mai bine grupir la Focsani ?
    Auzi, acu' pe bune: astept de Noël un molan de Focsani (alb, adica galben-oranj) la doua PET-uri a doi litri, ceva nerusinat de extraordinar de bun. Baut millésime 2007, acu' astept deci 2010... Traiasca ! Si auzisi ca Milcovu' devine jour férié, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. voivinule, de Craciun voi fi nesperat de aproape de domniile voastre... au iti fac cu mina de pe statuia cardinalului, au de pe centura in drum spre/inspre Vendome. asta daca ninsorile eterne nu vor perturba traficul aerian in ziua de zbor catre Franta - nu spui care, sa nu influentez negativ. bea-voi deci banalele vinuri frantuzesti, cu grade cit mai multe.
    primavara din blog e whishful thinking sau cam asa ceva. momentan stam sub troiene si asteptam des-ice age 4.
    de ziua unirii voi sarbatori, fireste, prin ne-nemunca.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: