18 ianuarie 2018

HOROSCOP 2018


Doamna Sistermorphine prezintă anul 2018 cu realizări, proiecte și idei:

AVÂNTUL. Avântul României este moderat cu vreo 15 m pe secundă în subCarpați, scade la Dunăre cu zece cm, crește la deal fără să ne dăm seama și scade, scade spre sfârșitul anului până când Clujul va deveni centrul mondial al IT-ului de performanță într-o țară fără nicio performanță.

CÂINELE PRIETENUL OMULUI. Acest concept va deveni proiect de țară. Susținut puternic de Viorica Dăncilă, câinele își va alege câte un om și va relansa România. De exemplu, abandonul școlar: cu cât mai mulți câini se vor înscrie la școală, cu atât de mult va crește educația omului trăitor pe pământ românesc.

PETROL ȘI GAZE. La Facultățile de Petrol și Gaze se vor instala țevi prin care, în fiecare clasă, va curge ba petrol, ba gaze, în funcție de orar. Când cele două lichide nu vor putea curge liber pe țevi, ele vor fi înlocuite de geologie, adică de șuvoaie de pietre, care vor ostoi dorul de învățătură al studenților, unii din ei ajunși președinți. Vezi Emil Constantinescu.

SPORT. Pe tot parcursul anului 2018, România va bate pe toată lumea cu 3 la 2. Asta denotă un grad de înțelepciune ridicat, din ce în ce mai ridicat, datorat educației, agriculturii și sanitarului de la noi, și ele în continuă creștere. De exemplu, în mediul spitalier vor fi mai multe paturi.

CAPRA VECINULUI. De acum înainte Capra Vecinului va fi numai a noastră, vecinul în lipsa ei procurându-și un Xerox cu care va asculta pe la colțuri tot ce vorbesc, iubesc sau pizduiesc românii.

FILMUL. Filmul românesc în 2018 va însemna emoție și platitudine, poveste și prostii de neurmărit, acțiune, inundații și cine verite. Cu multe premii la Sarajevo, Hanul lui Manuc și Sinaia.

PROGRESUL. Cam atât.

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: