01 martie 2023

ȘTIRI PE CARE DORIM SĂ LE AUZIM

1. Mica poveste de dragoste dintre Mădălina Ghenea și Brad Pitt, foto, a început în 2012. N-a continuat pentru că cei doi n-au avut un spațiu locativ adecvat. Zilele trecute, 2023, cei doi au fost văzuți într-un club select din Milano. Purtătorul de cuvânt al celor doi ne-a spus că de la Ministerul Familiei din România li s-a oferit un apartament cu două camere în Căminul de Nefamiliști din parcul Bazilescu, București. Vedetele au acceptat. Scenariștii căminului scriu acum un film numit Bătrânul și Oceanul. Povestea e așa: Bătrânul, Brad Pitt, se uită pe geamul căminului. Vede Oceanul. Mădălina, goală ca de obicei ca să vedem și noi spectatorii pe ce-a dat banii Bătrânul, se ridică din pat, ia o găleată și i-o îndeasă Bătrânului pe cap. Bătaia dintre cei doi este potolită de Gabriela Firea. Mișto.
2. În cutiile de cremă de ghete descoperite de arheologi în ruinele Sarmisegetuzei, foto, se găsea o cremă de culoare roz. Cercetătorii români au stabilit că era crema cu care s-au lustruit încă din antichitate orașele Florența și New York. De unde că, pe bună dreptate, dacii pot fi socotiți întemeietorii celor două orașe. 3. Prin hotărârea guvernului României și în special a primului ministru ciupercile autohtone nu mai sunt otrăvitoare. 4. Studii efectuate de cercetători englezi și americani între 1942 și 2001 menționează că în ultimile trei decenii lungimea medie a unui penis în erecție a crescut de la 12,1 cm la 15,24cm. O situație specială o ocupă România unde după mărirea pensiilor în 2023 a celor mai săraci dintre noi penisul în erecție al acestora ar urma să crească la 32,6 cm, deci cu aproape 100% mai mult.
5. Nu știm dacă la rotativă, dar în locul lui Lucian Bode la Ministerul de Interne va fi numită curând Andreea Bălan, foto. Imediat ce se va instala, dânsa va compune Imnul Ministerului, numit Lasă-ne, bă, Schengen, să ne luăm șpăgile din Vămi, ce-ai cu noi? 6. În urma eșecului cu Real Madrid proprietarii echipei de fotbal FC Liverpool vor să vândă echipa. Nicușor Dan o va cumpăra pentru a anima parcul Cișmigiu.
7. Opusul depresiei este exprimarea a declarat Shakira, foto, într-un recent interviu. După despărțirea de Gerard Pique dânsa s-a exprimat că vrea să vină în România pentru a-l cunoaște pe ministrul Budăi și a întemeia cu dânsul o pensie de 300 de euro că are doi copii și mai face. Vom reveni cu amănunte. 8. HOROSCOP. O plimbare pe canalul Bâstroie. Babele desigur. Pentru nativi cea mai aspră babă e Baba Sărăciei al cărui tratament sunt banii. 9. Pensiile speciale vor fi eliminate în 30 de zile. 10. SPORT. Prin intervenția necesară a prim ministrului Ciucă este 2 la 0 pentru România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: