02 august 2019

FINAL de Gărâna

La urmă, proprietăreasa de la Wolf ne-a dat drumul la căldură. Moment în care ne-am dat seama că şi pe ploaie sau frig Gărâna e la fel de mişto. O tipă, vezi foto, a închis festivalul. Informaţie de ultimă oră: s-ar putea ca de la anul, 2020, să stăm mai mult pe coclaurile din jurul Reşiţei şi asta pentru că primăria Reşiţa vrea să facă cel mai mare festival de rock din ţară. Primul pe listă este Bon Jovi. Şi va fi în continuarea festivalului de la Gărâna. Aşa!


Foto, Wiki.

De bucurie că a băgat căldură, ne-am cumpărat roşii, brânză, vin, icre, pastă de măsline, murături, salam franţuzesc, alune, porumb, iar roşii, iar salam, cinci feluri de brânzuri, farfurii unice, pahare la fel, cafele, şi câteva fete de 10 ani ca să le ducem la Caracal. Am dansat, desigur, norii s-au mai adunat şi aşa mai departe. Paranteză: adică Tati a cumpărat tot.
Ne-a plăcut ediţia 23 a Gărânei.


Paolo Fresu.

Au cântat câţive băieţi buni de tot: Paolo Fresu, Dennis Chambers, Lars Danielsson, Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Jacky Terrasson, şi mulţi, mulţi alţii, că erau cântări şi pe la biserica din Văliug şi la aia, şi la aia, şi La Răscruce.
Se apropie Gărâna 25. Vedeţi cum trece timpul? Pas cu Pas.

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: