07 octombrie 2011

La nervi

Iar m-a enervat modelul suedez. Pe linga draci, in cap imi tropaie tot felul de comparatii, aforisme si zicatori despre incuiatii si preaiubitorii de reguli ce salasluiesc pe meleagurile astea. Ne mai citim.

9 comentarii:

  1. " incuiatii si preaiubitorii de reguli"...
    Vad skulle kunna döda!... =))=))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. si inca cum! tre'sa gasesc niste timp, nu mai ca nu stiu cind. tre'sa o fac repede, altfel imi trece starea de enervare productiva:D acu'ca se lasa si noaptea peste tara, parca-mi vine sa-mi iau catrafusele si sa emigrez in Congo, vorba aia stramoseasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. "sa-mi iau catrafusele si sa emigrez" Nu ai un loc in plus? ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimeni: pai cum asa?! vrei sa pleci si tu?? te-ai saturat de atita bine?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am saturat de..... intuneric! Si de.... imperfect- perfect- esiv- ablativ- acuzativ- verbe&adverbe.... mai vrei? (noroc ca am inceput vacanta si sunt "relax" azi)....

    RăspundețiȘtergere
  6. "te-ai saturat de atita bine?"...
    Hai sa "fim" realisti si sa acceptam faptul ca.... conform regulii Yng & Yang (parca) in fiecare bine exista o samantza de rau si invers! Constient sunt de mult timp ca.... nicaieri nu este "bine".... daca nu dai (sau lasi) de la tine.
    Cu tot "binele" de aici... zilnic imi vine sa plec.... in panzele albe. Trebuie sa ai nervii destui de tari sau sa ai psihologul langa tine 25 din 24 de ore ca sa rezisti in tarile scandinave (asta in conditiile in care gandesti ca un om normal.... si in nici un caz ca ei) dar in momentul in care te lasi "dus de val"..... si incepi sa ai imiti (adica sa o faci pe prostu`) toate capata un sens si o logica! Logica care LE apartine... si numai de EI INTELEASA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimeni: si eu care credeam ca esti fan Scandinavia forever!! m-ai uns la inima! si cind ma gindesc ca pe mine ma invidiaza lumea (ma refer aici la alti imigranti in Suedia) ca am noroc de vecini (suedeji de spitza sau de ceva generatii) care vorbesc intre ei (ce mirare!) si care vorbesc si cu noi (culmea culmilor!!). cica sint rezervati, dar am auzit voci care sopteau ca, de fapt, le e frica sa deschiza gura, ca-i salta militia.

    RăspundețiȘtergere
  8. "si eu care credeam ca esti fan Scandinavia forever" :)) :)) :)) Nu sunt nici pe departe ;)
    In schimb... dau "Cezarului" ce ai apartine, atunci cand vine vorba de corectitudine- constiinciozitate- sistem de guvernare bine pus la punct si mai ales: cu reguli "bune si clare" RESPECTATE DE TOTI CETATENII!
    La capitolul asta ai apreciez pe Scandinavi! Fan nu sunt dar... sunt un om realist care.... ma adaptez situatiilor de conjunctura!
    Ps: Padure fara uscaturi... nu va exista niciodata ;) asa ca e normal sa nu fie totul roz si bine... dupa cum multi se asteapta! Iar "invidia" de care ai parte.... este doar "rodul muncii tale" - sunt invidiosi pe tine ptr ca ei.... NU POT :))

    RăspundețiȘtergere
  9. corectitudine si constiinciozitate poate, dar nu 100%... am deja citeva exemple despre superficialitatea care domneste pe aici. cel mai mult m-a enervat faptul ca a trebuit sa ma duc de 2 ori cu copii dupa diplomeltraducerile acestora la vizat, ca tantele n-au fost in stare sa le vizeze din prima pe toate. nenea care ne-a aerisit calorifetele l-a uitat pe cel mare din baie si cind l-am anuntat ca nu merge ne-a zis, senin, ca poate ca s-a stricat din cauza ca a oprit apa si sa-l caut peste vreo 2 luni ca e ocupat. profii de la scoala nu ne prea dadeau inapoi teleme corectate pina nu i-am reclamat la director. vecinii de pe scara nu matura de cind m-am mutat eu aici.
    uff, da'toate astea trebuia eu sa le scriu intr-un post enervat - pe care nu mai apuc sa-l scriu...

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: