tag:blogger.com,1999:blog-36239012.post8596678065486865473..comments2024-01-04T10:41:09.856+01:00Comments on Călimara cu cerneală: Bucatarisme - 6Aida Bhttp://www.blogger.com/profile/00117822515601911272noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-36239012.post-83623881774460440102011-10-01T11:08:36.656+02:002011-10-01T11:08:36.656+02:00unuleeeeeee, sede-ti-ar cashcheta pe sprinceana dr...unuleeeeeee, sede-ti-ar cashcheta pe sprinceana dreapta, acus viu!!! da'cu alcooalele nu ai prea nimerit-o, beau si astia de sting. crez'c-as da lovitura daca m-as apuca de deschis micarii si pastramarii. da'nu vreau sa ma-mbogatesc, ii las pe altii:p vin, dragilor, in Suedia, sa-i invatati pe aborigeni ce-nseamna mincarea buna!!Aida Bhttps://www.blogger.com/profile/00117822515601911272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-36239012.post-78284479591045964682011-10-01T10:20:55.828+02:002011-10-01T10:20:55.828+02:00Călimarooo, vino repede acasă, că te-au nenorocită...Călimarooo, vino repede acasă, că te-au nenorocitără, gastronomic, sudejii ăia, fi-le-ar mama lor a dreaq !<br />Poi cum, soro, tu te chinui cu dovleci copţi şi conopidă colorată şi, icişa, în ubrea-ţi natală, sfârîie grătarili, cu mititei şi pastramă şi se bea la greu, vin nou. Bine, la noi se bea mereu la greu, numai vinuri naturale, conform zicerii :"Vinul e făcut din struguri, struguriicăpcă1https://www.blogger.com/profile/08404864176788144895noreply@blogger.com