19 aprilie 2012

Bucureşti 14

Lady Gaga vine în capitală cu bucătarul ei. Toată media a zis în prostie chestia asta, de parcă Gaga găteşte, nu cântă, şi încă bine, de parcă Gaga scoate CD-uri vândute în 5 exemplare, cum vând artiştii indigeni de pe malurile Dâmboviţei. * Da. * Vrem nu vrem, Gaga este una din marile artiste ale secolului, una din solistele care a pus şi pune umărul la ceea ce noi vom numi aici "muzica populară universală a planetei", alături de Beatles, Rolling Stones, Who, Bob Dylan, Led Zeppelin, Police, Pink Floyd, Hendrix, Beach Boys sau chiar Johnny Cash şi Cher. * În timp ce această muzică populară universală îşi găseşte miliarde de fani şi de cumpărători, România mai stă încă la mâna Andrei, a lui Măruţă, la zumzăielile lui Cătălin Crişan, (??), la behăielile Vioricăi din Clejani, la vocea fetelor ălora care apar de te smintesc pe ecranele televizoarelor şi aşa mai departe. * În programul electoral pentru capitală al lui Prigoană se află, la intenţii serioase, "reconstrucţuia bisericilor demolate de Ceauşescu". * Asta în timp ce în lume bisericile se închid, de religie nemaifiind nevoie. * Şi aşa mai departe.

3 comentarii:

  1. bisericile vor fi reconstruite cu un scop tare bine determinat şi anume acela de a ajuta la împlinirea blestemelor !
    deci, e votantul nemulţumit de cum merg lucrurile, pac, vine la casa Domnului şi-i tufleşte un mic blestem...acuma nu prea avea unde, ca doar n-o sa pui blesteme ,sau, acatiste, la piciorul podului autostrăzii ce leagă Bucureştiul de Ploieşti...printre altele şi pentru că nu-i construit! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da' cind am fost noi in rind cu lumea?? bisericiel - e bine stiut - nu cer de mincare, spre deosebire de spitale si scoli. bisericile si preotii traiesc din pomeni, acatiste si donatii, spre deosebire de scoli si de spitale, in care cutia milei se imparte numai intre profesori, doctori si asistente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bisericile, acum, in Romania, au alt rol. Unul interesant si cu urmari la CNSAS.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: